Skip to content

Paarden coaching

Ja, je mag me gerust een specialist in paarden coaching noemen. Want dat is wat ik ben. Paarden coaching betekent dat we met behulp van paarden proberen bepaalde spanningen weg te nemen. Paarden kunnen dat als geen ander en kunnen zelfs de spanningen van je overnemen en van je af laten glijden.

Specialist in paarden coaching en andere coachingstechnieken

Behalve een specialist in paarden coaching bedien ik mij van meerdere coachingstechnieken. Ik weet als geen ander dat wij mensen erg hard moeten werken om te worden wie we echt zijn. Ik zie mensen onder meer door paarden coaching daadwerkelijk veranderen. Mensen moeten hun eigenwaarde weer gaan zien en zichzelf weer omarmen. Ze moeten weten wat ze waard zijn en beseffen dat ze bestaansrecht hebben.

Het gevoel om je vleugels weer uit te slaan

Ik spreek overigens uit ervaring. Zelf ben ik na een moeilijk proces als het ware als een vlinder uit een cocon gekropen en weet ik ondertussen weer wat ik waard ben. Ik ben iemand die iedereen het gevoel gunt om weer de vleugels uit te slaan. Ik als specialist in paarden coaching bedien me tijdens de werkzaamheden van een aantal kernkwaliteiten.

Paarden coaching

Ik ben iemand met compassie en zeer meelevend

Een van die kernkwaliteiten is compassie. Ik ben iemand die heel goed mee kan voelen en echt met de mensen meeleef. Ik veroordeel nooit en vind nergens iets van. Ik vind niks gek en je kunt simpelweg alles bij me neerleggen, maar ik stimuleer absoluut geen zelfmedelijden. Een andere kernkwaliteit is kracht. Ik ben van mezelf een sterk persoon en dat merk je nadrukkelijk tijdens mijn coachingsessies.

Ik ben daarnaast ook creatief en confronterend

Ja, je mag me daarnaast ook creatief noemen. Ik houd van creativiteit, ik weet vanuit eigen ervaring dat creativiteit niets te maken heeft met hoe goed je kunt schilderen of tekenen. In mijn optiek draait creativiteit vooral om de mate waarin je oplossingsgericht kunt werken. Tenslotte mag je mij als specialist in paarden coaching ook confronterend noemen. Het is gewoon een feit dat een levenscoachingstraject behoorlijk confronterend kan zijn. Soms zelfs pijnlijk. Ik houd je tijdens mijn sessies in elk geval steeds een spiegel voor. Ik kan je dus op vele verschillende vlakken van dienst zijn. Omdat elk mens uniek is, kan ik pas na een eerste kennismaking aangeven welke techniek ik in jouw situatie toe kan passen. Maak dus een afspraak zodat we snel aan de slag kunnen. Je hebt er gegarandeerd veel baat bij.